CAT ESP

Un client no us paga tot i que li heu fet la feina

28/11/2014

Si sou empresaris de serveis o obres de qualsevol mena, us podeu trobar amb un client particular o empresa que us encarregui una feina, pacteu unes condicions de pagament, que no les compleixi i després us trobeu que heu fet més feina de la que heu cobrat, o encara pitjor, que hagueu subcontractat tasques a tercers, us reclamin els seus honoraris i no tingueu els diners per pagar-los.

Si el pressupost de l’obra o servei és molt elevat o depassa la capacitat de liquidesa del vostre negoci, no us la jugueu; podríeu quedar molt entrampats. El Bufet Molina Bosch us recomanem que fixeu sempre un pressupost per escrit amb unes condicions de pagament ben clares. I si el client no compleix amb un dels terminis i no us voleu arriscar, envieu-li un burofax per exigir-li els diners i l’advertiu que, si no compleix la seva part del tracte en un termini clar, resoldreu el contracte encara que no hagueu acabat els treballs, sens perjudici que li pugueu reclamar allò que hagueu fet fins aleshores.

I si el client us demana que modifiqueu o afegiu alguna cosa que no estava prevista, feu un annex, valoreu-ho i poseu la forma de pagament.

Sembla molt evident, però més d’un confia en la bona fe del client i després es troba amb la sorpresa quan se li comencen a discutir defectes d’execució o conceptes que estaven inclosos o exclosos del pressupost, com a excusa per endarrerir el pagament.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación