CAT ESP

Podeu gravar converses a la feina?

16/01/2015

Com a treballadors podeu gravar converses amb el vostre superior o altres companys de feina sense que ells ho sàpiguen, però no tot s’hi val. Heu de tenir en compte qui grava, perquè fareu servir aquella gravació, a qui li mostrareu i quin contingut és susceptible de ser mostrat.

Si feu servir la gravació per defensar els vostres interessos enfront de l’empresa, per exemple en un supòsit de mobing, acomiadament disciplinari, modificació de les funcions atribuïdes... podeu aportar aquest enregistrament com a prova en un judici si sou vosaltres mateixos qui ho heu gravat, sense que això vulneri el dret a la intimitat de l’altra persona gravada.

Ara bé, des del Bufet Molina Bosch us aconsellem que ho feu només per tal d’aconseguir un mitjà de prova que us serveixi en un judici, que no ho publiqueu a cap web ni mitjà d’accés públic ni privat i que només utilitzeu aquelles converses que tracten temes laborals que tinguin relació amb les persones que intervenen en el judici; la resta elimineu-ho.

D’aquesta manera tindreu una arma poderosa en judici i difícilment impugnable per l’altra part.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación