CAT ESP

Algú que no coneixeu està vivint en un pis vostre sense permís?

20/02/2015

Potser teniu un pis de propietat que el llogueu per treure’n uns rendiments. El problema que a vegades ens trobem és que l’heu llogat a algú i al cap d’un temps, tot i que continueu cobrant el lloguer, resulta que detecteu que el vostre arrendatari ja no hi viu sinó que hi viu algú altre que no coneixeu. Això a la llarga pot ser un problema.

Per descomptat, des del Bufet Molina Bosch us aconsellem que no mantingueu situacions d’aquest tipus. Contacteu amb l’actual ocupant i formalitzeu un nou contracte d’arrendament al seu nom, si és que us interessa.

Abans, però, preveniu-vos. Recolliu al màxim d’informació que acrediti que el nou ocupant viu al vostre pis: factures de subministraments, fotos de la bústia, testimonis de veïns, envieu alguna carta certificada, etc.

A més, tingueu en compte que prèviament a formalitzar el contracte amb el nou ocupant, heu de resoldre l’actual contracte amb el vostre arrendatari. Si no ho aconseguiu per les bones, envieu-li un burofaxhttp://www.molinabosch.cat/blocs/index.php?lg=es&accio=show_post&id=86 donant-li un termini perquè faci fora l’actual ocupant i l’advertiu que, si no ho acompleix, donareu el contracte per resolt.

Un cop superat aquest termini, ja teniu via lliure per concertar el nou contracte, però conserveu totes les proves durant un temps prudencial, no fos cas que l’arrendatari retornés i exigís responsabilitats!

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación