CAT ESP

Com fer front a un deute de llum, aigua o gas que no és vostre

08/05/2015

Si esteu vivint en un habitatge en règim d’arrendament i resoleu el contracte per qualsevol motiu, assegureu-vos també que liquideu els consums dels subministraments i doneu de baixa els contractes amb les companyies. Sovint hom no es dóna de baixa per afavorir que el propietari o el nou arrendatari faci el canvi de nom sense despeses d’alta. Ara bé, això té el perill que, si el propietari o l’arrendatari nou no fan el canvi i deixen factures a deure, la companyia en qüestió us ho reclami a vosaltres.

Tot i que vosaltres podeu reclamar contra el propietari o el nou arrendatari per aquests consums que no són vostres, el cert és que prèviament haureu de liquidar-ho a la companyia i després reclamar-ho a qui pertoqui. El problema és que si el nou arrendatari és difícil de localitzar o és insolvent, tindreu dificultats per recuperar aquests diners.

Així doncs, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que doneu sempre els serveis de baixa o, si més no, que deixeu un termini d’uns pocs dies perquè el propietari o l’arrendatari faci el canvi de nom i, si no ho fa, doneu de baixa els subministraments vosaltres mateixos immediatament. Us estalviareu molts mal de caps.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación