CAT ESP

Internet i xarxes socials a la feina

15/05/2015

Que l'ús d'Internet i de les xarxes socials ha arribat a les nostres vides per quedar-se, no hi ha cap dubte, però coneixes l'ús que li has de donar com a treballador? I com a empresari?

Doncs com a treballador has de saber que l'ús d'Internet i de les xarxes socials depèn de la política de l’empresari, perquè si aquest ho ha prohibit expressament en hores de feina, no podeu accedir-hi des del vostre lloc de treball. Ara bé, si no hi ha una política d’empresa expressa en aquest sentit, igualment has de fer-ne un ús responsable: evita googlejar a pàgines que posin en risc la seguretat dels equips de l'empresa, no revelis informació de l’empresa ni desprestigiïs o ridiculitzis l'empresa o companys de feina.

D'altra banda, si com a empresari has indicat que durant la jornada de treball només es pot utilitzar l'ordinador per motius exclusivament laborals, és legítim que facis comprovacions a l'ordinador de qualsevol treballador.

Per això, des del Bufet Molina Bosch suggerim a l’empresari que dissenyis i comuniquis convenientment als empleats la teva política sobre l'ús d'eines informàtiques a la feina; i al treballador et suggerim que procuris no barrejar qüestions de feina en les teves xarxes socials, ja que poden servir de justificació per acomiadar-te.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación