CAT ESP

Es pot deixar de pagar l’arrendament en cas que el propietari no faci les obres necessàries?

22/05/2015

Si heu llogat un habitatge i us trobeu que cal fer reparacions que són necessàries per mantenir l’habitatge en condicions d’habitabilitat, i l’arrendador no està disposat a fer-les, no podeu fer-les vosaltres i deixar de pagar la renda mensual per compensar el que us han costat.

En casos així teniu vàries opcions: o bé exigiu judicialment a l’arrendador que us faci aquestes reparacions, o bé les feu vosaltres i després li reclameu l’import a l’arrendador, o bé demaneu la resolució del contracte.

Això també vol dir que si l’arrendador us ha demandat judicialment per desnonar-vos perquè no esteu pagant la renda, perquè vosaltres ho compenseu amb el cost de les obres que heu pagat, no podreu oposar-vos a la demanda al·legant la compensació del les reparacions que heu fet i us faran fora ràpidament.

Així doncs, abans de fer res, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que contacteu amb un advocat perquè us assessori sobre quins són els passos més adequats que heu de seguir. De ben segur que us estalviarà molts mals de cap.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación