CAT ESP

Atenció amb la reforma del Codi penal!

08/06/2015

A partir de l’1 de juliol entrarà en vigor la reforma del Codi penal que ha aprovat el partit que està al Govern, gràcies a la majoria absoluta que té al Congrés dels Diputats.

Un dels aspectes més essencials d’aquesta reforma és que gran part dels fets que actualment podien constituir només una falta, ara seran considerats com un delicte lleu. D’aquesta manera, amb aquesta reforma, si us condemnen per un delicte lleu, ja passareu a tenir antecedents penals, us podran revocar la suspensió de la condemna o inclús la llibertat condicional.

Perquè veieu un exemple: si us emporteu una grapadora del despatx on treballeu, estareu cometent un delicte de furt. És igual, doncs, que la quantia de l’objecte robat no superi els 400,00 €; a partir de l’1 de juliol les faltes de furt com aquestes seran considerades com un delicte de furt i tindran les conseqüències que he comentat abans.

Des del Bufet Molina Bosch us recomanem que seguiu els consells que us anirem fent aquestes properes setmanes, ja que procurarem explicar-vos els canvis més importants que entraran en vigor en relació a aquesta norma.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación