CAT ESP

Les arres si no et concedeixen la hipoteca per comprar un immoble

03/07/2015

Si no sabeu exactament quines opcions reals teniu d’obtenir un préstec hipotecari per adquirir un immoble, però no esteu disposats a que us el prenguin mentre l’entitat financera avalua la vostra petició, teniu una solució ben senzilla. Es tracta de signar un contracte d’arres amb el venedor, pel qual entregueu una quantitat a compte del preu final, però que inclogui una clàusula en la que preveieu que si l’entitat financera no us concedeix el préstec, podreu recuperar les arres.

Sembla molt obvi, però no ho és. La majoria de contractes d’arres els redacten els venedors o els seus intermediaris. Per tant, no acostumen a tenir interès en afegir clàusules d’aquest tipus. Ara bé, com a parts contractants podeu exigir tantes modificacions com creieu oportunes al contracte d’arres.

Si sou els compradors, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que, si no teniu clar que us concedeixin la hipoteca, no firmeu les arres si el venedor no està disposat a introduir una clàusula d’aquest tipus. I si sou els venedors i us demanen aquesta clàusula, us recomanem que indiqueu que el comprador haurà d’acreditar amb un document del banc que li han denegat la sol·licitud d’hipoteca, o inclús que hagi de fer la sol·licitud a dues o tres entitats bancàries, com a mínim.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación