CAT ESP

Incompliment de l’ordre d’allunyament encara que ho autoritzi la víctima

23/10/2015

Pot ser que amb motiu d’una discussió amb la parella o amb l’ex-parella, li provoquis alguna lesió lleu o l’amenacis i, com a conseqüència d’això, el jutge dicti una ordre de protecció a favor de la víctima, que pot consistir en prohibir-te que t’hi acostis o que t’hi comuniquis per qualsevol mitjà (telèfon, WhatsApp, mail, etc.) durant un cert temps.

Si el jutge ha disposat aquesta prohibició, no et pots acostar ni comunicar amb la víctima fins que no passi el temps establert a la resolució judicial, encara que ella mateixa mostri el seu consentiment a l’acostament o a la comunicació. Si la policia et troba amb ella, i encara que ella digui que t’ha perdonat, estàs cometent un delicte de trencament de condemna o de mesura cautelar i això està castigat amb una pena de presó que pot arribar fins a un any de privació de llibertat.

Així doncs et recomanem que, si et trobes en aquesta situació, abans de comunicar-te amb la víctima t’adrecis al Bufet Molina Bosch i un dels nostres advocats demanarà al jutjat que correspongui que retiri l’ordre de protecció a la víctima.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación