CAT ESP

Que la teva herència no vagi al teu ex-marit/ex-dona o al teu gendre/nora

30/10/2015

Si has deixat de conviure amb el teu marit/dona però encara no te n’has divorciat, cal que prenguis mesures respecte de la teva herència.

Pensa que si pateixes un accident fatal o una malaltia terminal i no has fet un testament, s’apliquen les regles de la successió intestada. Això vol dir que els teus béns passaran als teus fills, si en tens, però el cònjuge en tindrà l’usdefruït vitalici, o sigui que podrà utilitzar els béns de la teva herència a plaer, però sense arribar a vendre’ls. A més, si el vostre fill morís sense descendència ni testament, els teus béns que va heretar, passarien a mans de la teva ex-parella.

Aquest no és un supòsit tan estrany i també és vàlid per a aquells avis que han perdut una fill/a que estava casat i ara no tenen contacte amb la nora/gendre. Si no feu testament, els vostres béns passaran als néts/es però els administrarà el gendre o la nora mentre aquests siguin menors d’edat. I si algun nét/a mor sense descendència ni testament, els béns que va heretar de vosaltres passarien a mans de la nora/gendre.

Si no voleu trobar-vos en cap d’aquests supòsits, el Bufet Molina Bosch us ajudarà a preparar un testament que prevegi totes aquestes situacions i eviti que la vostra herència vagi a parar a qui no voleu.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación