CAT ESP

Puc reclamar que em tornin els diners que vaig invertir en la compra d’accions de Bankia?

05/02/2016

Si vas comprar accions de Bankia per la seva sortida a borsa l’any 2011, has de saber que pots reclamar que et tornin tots els diners que vas invertir, ja que el fulletó informatiu que va emetre l’entitat financera no contenia les dades correctes.

Es a dir, les persones que van decidir adquirir accions de l’entitat ho van fer pensant que la situació econòmica del banc era la que la mateixa financera deia, quan en realitat aquesta situació econòmica res tenia a veure amb la realitat. Per tant, si els compradors de les accions haguessin conegut aquesta situació real de ben segur que no les haurien comprat.

Si ets un afectat per la compra d’aquestes accions és important que reclamis al més aviat possible, atès que hi ha algunes accions que estan sotmeses a caducitat i, per tant, el termini per reclamar es podria acabar en breu.

Per això, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que ens consultis quan abans millor sobre com recuperar tots els diners que vas invertir en la compra d’aquestes accions.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación