CAT ESP

És vàlida la targeta d’aparcament per a discapacitats?

19/02/2016

Si disposes d’una targeta d’aparcament per a discapacitats que et permet aparcar el vehicle en els llocs especialment reservats, has de saber que l’única targeta vàlida és l’original que et facilita l’administració.

Hi ha famílies que, en tenir dos vehicles, fan una fotocòpia en color de la targeta i així en tenen una per a cada cotxe i no han d’anar canviant l’original d’un cotxe a l’altre.

Si això ho detecta un policia, acostuma a denunciar-ho perquè ho considera un delicte de falsificació en document públic. La pena prevista per aquest delicte en el Codi penal és de sis mesos a tres anys de presó i una multa de sis a dotze mesos.

Així doncs, des del Bufet Molina Bosch et recomano que si tens una targeta d’aparcament per a discapacitats i tens dos vehicles, t’adrecis a l’administració que te l’ha concedit i en demanis un duplicat autèntic. Hauràs de suportar un cost mínim de la taxa però t’estalviaràs el risc que t’obrin un procediment judicial penal pel delicte de falsificació i que te n’hagis de defensar amb un advocat.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación