CAT ESP

Com em puc assegurar que rebré l’herència que em pertoca?

15/04/2016

Cadascú és lliure de distribuir els seus béns com vulgui un cop ja no hi sigui sobre la Terra, pot canviar de parer tantes vegades com vulgui i, per tant, fer els testaments que consideri. Ara bé, si tens una expectativa raonable de rebre una herència i no vols trobar-te amb una sorpresa desagradable el dia que s’obri l’últim testament del difunt, hi ha maneres d’assegurar que rebràs la part de l’herència que el difunt et va dir que seria per a tu.

Es tracta que signeu un pacte amb el causant pel qual aquest determini davant de notari quins béns et vol llegar el dia que ell falti. També hi poden participar altres hereus i legataris. I com que aquest document el signeu totes les parts, només es pot modificar si tots els signants accepteu de modificar-lo. Per tant, cap testament unilateral posterior del causant podrà anar en contra del que es va establir en aquest pacte.

Això és particularment útil per assegurar la transmissió d’una empresa familiar als descendents que hi estan treballant i que s’estan esforçant perquè rendeixi al màxim; també per evitar que una persona vídua dilapidi la seva fortuna voluntàriament o per males influències o la deixi en herència a la seva nova parella, obviant els fills del matrimoni anterior.

Ara bé, cal ser molt precís en tot allò que s’hi fa constar. Si t’interessa assegurar la teva futura herència, no dubtis a contactar amb el Bufet Molina Bosch i et farem un pacte successori a mida.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación