CAT ESP

Has de sortir del país amb molts diners en efectiu?

17/06/2016

Si estàs pensant en entrar o sortir de l’Estat espanyol amb 10.000,00 € o més, has de saber que estàs obligat a fer una declaració prèvia als serveis duaners en la que hauràs d’explicar d’on provenen, perquè els faràs servir, l’itinerari i el mitjà de transport d’aquests diners.

També hauràs de fer aquesta declaració si estàs pensant en moure dins el territori de l’Estat espanyol una quantitat igual o superior als 100.000,00 €.

En ambdós casos la declaració l’has de fer tant si portes els diners en metàl·lic (euros o moneda estrangera), xecs o qualsevol altre mitjà físic (inclòs els electrònics) concebut per ser utilitzat com a mitjà de pagament al portador.

Des del Bufet Molina Bosch et recomanem que abans de fer qualsevol operació d’aquest tipus ens ho consultis, ja que les autoritats no només et poden retenir els diners que portes i deixar-te amb només 1.000,00 € en efectiu, sinó que et poden imposar sancions que poden anar des dels 600,00 € fins el doble del valor de la quantitat que t’intervinguin.

Has de sortir del país amb molts diners en efectiu?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación