CAT ESP

Puc reclamar tots els diners de la clàusula sòl?

23/12/2016
Ja vàrem explicar que la clàusula sòl provoca que si l’interès de referència de la teva hipoteca (sovint l’Euribor) baixa per sota del límit establert per la clàusula sòl, enlloc d’aplicar-te l’interès variable t’aplicaran el que fixa la clàusula sòl.

Fins ara quan s’ha fet una reclamació judicial els jutjats han establert que el retorn dels diners cobrats de més per aquesta clàusula només s’havien de retornar a partir del 9 de maig de 2013, que és la data en que el Tribunal Suprem va establir que la clàusula sòl és una clàusula abusiva.

Doncs bé, recentment el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha establert que la limitació del retorn dels diners cobrats de més a partir del 9 de maig de 2013 no és correcte, i que les entitats financeres han de retornar tots els imports cobrats de més sense que es pugui establir cap limitació temporal.

Això implica que tant si has arribat a un acord amb el banc perquè et retornin els diners a partir del 9 de maig de 2013, com si has reclamat judicialment només a partir d’aquesta data, o com si encara no has reclamat res, ara podràs demanar a l’entitat financera que et pagui tots els diners cobrats per l’aplicació de la clàusula sòl des del dia en que vas signar la hipoteca davant del notari.

Pensa que si reclames les despeses de constitució de la hipoteca a més del retorn dels diners pagats per la clàusula sòl, tal i com ja vàrem explicar la setmana passada, la reclamació contra el banc encara et sortirà més a compte. Consulta’ns com fer-ho. Et podem ajudar.
Puc reclamar tots els diners de la clàusula sòl?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación