CAT ESP

Puc penjar fotografies dels meus fills a les xarxes socials?

30/12/2016
La resposta és sí, sempre que comptis amb el consentiment de l’altre progenitor. Es a dir, per penjar una fotografia dels teus fills a Internet és necessari que ambdós progenitors hi estigueu d’acord.

La publicació de fotografies dels fills a Internet és una qüestió que pertany a la potestat parental i no pas a la guarda i custòdia. D’aquesta manera, encara que ambdós progenitors estigueu separats o divorciats i encara que un de vosaltres tingui atribuïda la guarda i custòdia en exclusiva, haureu de convenir conjuntament si publiqueu o no fotografies dels vostres fills, mentre tots dos progenitors mantingueu la responsabilitat parental respecte dels fills comuns.

Una bona manera de prevenir malentesos quan els pares estigueu separats o divorciats es fer constar al conveni regulador si un dels progenitors pot penjar una fotografia encara que no compti amb el consentiment de l’altre i, en cas afirmatiu, quin o quins tipus de fotografies es poden penjar.

Des del Bufet Molina Bosch creiem que així podeu evitar malentesos, sobretot si un dels dos té per costum publicar moltes fotografies a les xarxes i, l’altre, en canvi, no n’és gens partidari.
Puc penjar fotografies dels meus fills a les xarxes socials?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación