CAT ESP

Com pots reclamar la clàusula sòl?

10/02/2017

Com ja vàrem explicar, la clàusula sòl és una clàusula que estableix un límit en la variabilitat dels interessos del teu préstec, de manera que, encara que l’interès de referència (l’Euribor en la majoria de casos) baixi per sota del límit establert per la clàusula sòl, t’aplicaran el fixat per aquesta clàusula.

Per fer la reclamació en primer lloc has de dirigir una carta a l’entitat bancària i reclamar la nul·litat de la clàusula i el retorn dels diners cobrats indegudament. El banc, per la seva banda, disposarà de tres mesos per donar-te una resposta.

Si passa el termini sense que l’entitat contesti o bé et contesta però et desestima la petició o una part de la petició que has fet (pot ser que el banc accepti la nul·litat de la clàusula però no et torni els diners), no et quedarà més remei que formular una demanda judicial contra l’entitat financera.

Des del Bufet Molina Bosch recomanem que deixis a les mans d’un advocat tot el procés de reclamació, ja que inclús la carta que cal dirigir al banc ha d’estar redactada correctament i amb arguments jurídics.

Com pots reclamar la clàusula sòl?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación