CAT ESP

Els sorolls envaeixen la nostra intimitat i la nostra salut?

28/04/2017

Cal que suportis qualsevol mena d’activitat en un local proper a casa teva, si aquest provoca uns sorolls de tal intensitat que et genera unes molèsties considerables?

Doncs en principi no. No has de suportar els sorolls que provenen d’un bar, un pub o un taller, per més que gaudeixin de la llicència d’activitat corresponent.

Els sorolls han estat reconeguts pels més alts tribunals a nivell español i europeu com una intromissió a la nostra intimitat personal, com una violació del nostre domicili i com una agressió a la nostra salut i al medi ambient en general.

Per tots aquests motius és convenient que, com a titular d’un negoci, disposis de tots els permisos en regla i que hagis aplicat totes les mesures adequades per minimitzar l’emissió de sorolls cap a l’exterior i cap als teus veïns.

Per contra, si et veus afectat pels sorolls d’un negoci proper, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que ho documentis tot molt bé. Has de comunicar-ho al titular del negoci, a l’ajuntament, contractar un estudi sobre emissió de sorolls, reunir els informes mèdics si això t’està afectant d’alguna manera, factures per les despeses ocasionades, etc.

 

Amb tot això pots demanar al titular del negoci o inclús a l’ajuntament que t’indemnitzin pels danys que has patit, que et compensin per les despeses que hagis tingut per millorar la insonorització de casa teva i, òbviament, que s’aturi l’emissió dels sorolls.

Els sorolls envaeixen la nostra intimitat i la nostra salut?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación