CAT ESP

Em puc emportar els mobles de l’habitatge que he llogat?

30/06/2017
Si estàs vivint en un habitatge de lloguer i decideixes marxar –per la raó que sigui- i emportar-te els mobles que hi ha dins i aquests són del propietari de l’immoble, has de saber que t’arrisques no només a que l’arrendador et reclami el valor d’aquests, sinó també a que et pugui denunciar per un delicte d’apropiació indeguda.

De la mateixa manera, si arrenques les piques, els marcs de les portes o finestres o t’emportes elements fixos de l’habitatge com bé poden ser les persianes, també t’arrisques a que el propietari et denunciï per un delicte de danys.

En el primer del casos les penes poden ser de presó i poden anar dels sis mesos als tres anys; en el segon cas les penes poden ser de sis a vint-i-quatre mesos de multa.
 
Així doncs, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que, per més enfadat que estiguis amb el propietària de l’habitatge, per més malament que t’ho hagi fet passar o, inclús, encara que et degui diners per algun concepte no facis cap de les conductes descrites, doncs l’arrendament et podria sortir molt més car del que et penses.
Em puc emportar els mobles de l’habitatge que he llogat?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación