CAT ESP

Com pots millorar les condicions de la teva hipoteca?

15/09/2017
Si tens una hipoteca i vols millorar-ne les condicions, una manera de fer-ho és la subrogació hipotecària.

La subrogació hipotecària implica que si has trobat una entitat financera que t’ofereix una hipoteca amb millors condicions que les que tens en aquest moment, pots demanar-ne el canvi.

La sol·licitud de canvi implica que aquesta nova entitat financera haurà de comunicar al banc amb el que ja tens la hipoteca, que si en quinze dies no presenta una oferta que iguali o millori les condicions de la hipoteca que t’estan oferint, podrà pagar tot el que es deu i passar a ser a partir d’aquell moment la teva nova entitat financera hipotecant.

Des del Bufet Molina Bosch creiem que és una opció molt recomanable ja que amb aquest canvi, pots obtenir una millora en les condicions del teu préstec sense necessitat de cancel·lar-lo i formalitzar-ne un de nou. A més a més, et pots beneficiar d'una modificació en les condicions de l'operació i del termini d'amortització sense haver de pagar impostos, tot i que sí que hauràs d'abonar unes despeses mínimes que la subrogació porta implícites: notari, gestoria, registre, i una comissió de subrogació que actualment no pot superar el 0,5%.
Com pots millorar les condicions de la teva hipoteca?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación