CAT ESP

Estic treballant per una empresa però el meu contracte és amb una ETT

17/11/2017

Algunes grans empreses contracten bona part de la seva plantilla a través de les anomenades ETT. Si ho fan de forma temporal per cobrir necessitats específiques, això és perfectament legal. Ara bé, algunes se n’aprofiten i encadenen varis contractes temporals amb el mateix treballador o inclús formalitzen contractes indefinits a través de les ETT per realitzar les tasques habituals als centres de treball de l’empresa final.

Això provoca, entre d’altres efectes, que els treballadors contractats d’aquesta manera se sotmetin a un conveni col·lectiu diferent del que gaudeixen la resta de treballadors de l’empresa final i, per tant, afavoreix la precarietat de les seves condicions laborals i el salari. Sovint també intenta perjudicar els drets del treballador afectat per un acomiadament.

Si et trobes en una situació com aquesta, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que reclamis a l’empresa final que reconegui que la teva relació laboral és amb ella i no pas amb l’ETT i, per tant, formalitzi el contracte laboral directament amb tu i equipari les teves condicions laborals i salari a la resta dels teus companys, o bé a allò que estableix el conveni d’aquesta empresa.

Si l’empresa no ho fa, pots demanar al jutge que t’ho reconegui i estaràs protegit/da durant almenys un any contra un hipotètic acomiadament com a represàlia.

Estic treballant per una empresa però el meu contracte és amb una ETT
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación