CAT ESP

Agressions a l'esport

17/05/2013
Si sou practicants d'algun esport col·lectiu i participeu en algun partit contra un altre equip, us podeu trobar que, per circumstàncies del joc, tingueu una discussió amb un contrari que va més enllà de les paraules i acabeu barallant-vos a cops.
 
No serà delicte ni falta si us lesiona un contrari encara que l'entrada hagi estat molt lletja, ja que són circumstàncies del partit. Es a dir, si en una jugada trenqueu o us trenquen una cama, el fet no serà denunciable davant la jurisdicció penal. En canvi, si com a conseqüència d'una entrada molt lletja insulteu al contrari o li etzibeu una empenta i aquest s'hi torna donant-vos un cop de puny o amb el cap i us trenca el nas o us fa saltar dues dents, això serà denunciable, encara que les autoritats esportives recomanen que no es portin aquests fets a la jurisdicció ordinària i es tramitin a través de la jurisdicció esportiva. Si decidiu portar-ho a la via penal, es tramitarà com un delicte o una falta de lesions en funció de la gravetat de les lesions.
 
En el cas que sigui el vostre fill/a qui participi en un partit i per una jugada seva acabi discutint-se amb el pare d'un altre jugador, que està a la graderia, si aquesta discussió acaba amb agressió i es produeixen lesions, també serà denunciable a la via penal. Per descomptat que també s'haurà d'anar a la via penal si la baralla és entre pares de jugadors rivals.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación