CAT ESP

Modificació de les condicions de treball

07/09/2012
En els temps que corren actualment, moltes empreses estan reestructurant les seves plantilles i reorganitzant horaris, jornades i tota mena de condicions, emparant-se en qüestions com la reducció dels ingressos, situació de pèrdues, adaptació a les noves condicions del mercat, etc.
Si aquestes modificacions han de tenir caràcter definitiu i no hi esteu d'acord, podeu impugnar la decisió, però mentre no tingueu una sentència que digui el contrari, haureu de suportar les condicions que us hagin imposat. Si aquestes modificacions incloïen una reducció de sou, i el jutge determina que les mesures no estaven justificades, podreu reclamar la part del salari que no us hagin satisfet durant tot aquest temps.
Si les mesures són temporals i impliquen una reducció de la jornada i sou, o bé una suspensió total del contracte de treball, aleshores cal que l'empresa tramiti un ERO, amb intervenció del Departament de Treball. Si no esteu d'acord amb la mesura que us pretenen aplicar, també la podreu impugnar, però igualment haureu de suportar-la fins que tingueu una sentència que obligui l'empresari a rectificar.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación