CAT ESP

El Bloc:

RSS

Puc reclamar que em tornin els diners que vaig invertir en la compra d’accions de Bankia?

05/02/2016

Si vas comprar accions de Bankia per la seva sortida a borsa l’any 2011, has de saber que pots reclamar que et tornin tots els diners que vas invertir, ja que el fulletó informatiu que va emetre l’entitat financera no contenia les dades correctes.

Es a dir, les persones que van decidir adquirir accions de l’entitat ho van fer pensant que la situació econòmica del banc era la que la mateixa financera deia, quan en realitat aquesta situació econòmica res tenia a veure amb la realitat. Per tant, si els compradors de les accions haguessin conegut aquesta situació real de ben segur que no les haurien comprat.

Si ets un afectat per la compra d’aquestes accions és important que reclamis al més aviat possible, atès que hi ha algunes accions que estan sotmeses a caducitat i, per tant, el termini per reclamar es podria acabar en breu.

Per això, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que ens consultis quan abans millor sobre com recuperar tots els diners que vas invertir en la compra d’aquestes accions.

Facebook Twitter Linkedin Google +

Són deduïbles totes les despeses de transport?

29/01/2016

Si tens un negoci, ja sigui en forma d’autònom, de societat civil o mercantil, cal que tinguis en compte què pots passar com a despesa deduïble del teu negoci, en relació a les despeses de transport.

Segons el criteri de l’Agència Tributària, només et pots deduir les despeses de benzina o de peatges si tens un vehicle completa o parcialment afectat a la teva activitat, és a dir, que disposes d’una factura de compra del vehicle a nom del titular del negoci i que l’has registrat als teus llibres comptables com un bé d’inversió.

Si no és així, no valdrà que et dedueixis com a despesa els imports dels peatges o de la benzina que consumeixis, encara que estiguin documentats en factures a nom del teu negoci i que hagin servit per cobrir desplaçaments relacionats exclusivament amb el teu negoci.

Per tant, des del Bufet Molina Bosch, et recomanem que, o bé concentris el màxim dels teus trajectes amb transport públic i compris els abonaments amb la targeta de crèdit del teu negoci (així en quedarà constància), o bé que quan adquireixis un vehicle que servirà per la teva activitat empresarial i personal, el registris com un bé d’inversió en la proporció que pertoqui.

Facebook Twitter Linkedin Google +

Les donacions i els llegats com a mètode per deixar sense béns a un hereu

22/01/2016

Qualsevol persona és lliure de regalar els seus béns a qui vulgui, ja sigui donant-los en vida o bé establint llegats en benefici d’algun hereu concret o de tercers aliens. Ara bé, aquesta decisió té un límit, i és que tot descendent o ascendent del difunt té dret, com a mínim, a obtenir la legítima, segons l’ordre que estableix la llei.

El que passa en alguna ocasió és que el difunt no deixa res en herència a algun dels seus hereus legitimaris i, tot i que té dret a reclamar la legítima, resulta que com que el difunt ho va repartir tot en vida en forma de donacions i la resta ho ha repartit en el testament en forma de llegats a tercers, no hi ha cap remanent que serveixi per satisfer la seva legítima.

Doncs bé, si et trobes en aquesta situació, sàpigues que igualment tens la possibilitat de reclamar la teva legítima contra els beneficiaris d’aquestes donacions i legataris i forçar-los a que et paguin l’import de la legítima que et pertoca amb càrrec als béns que van rebre gratuïtament.

I recorda, si aquest és el teu cas, contacta ràpidament amb el Bufet Molina Bosch per tal que no prescriguin ni caduquin els teus drets sobre l’herència!
Facebook Twitter Linkedin Google +
Pàgines:
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 91

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación