CAT ESP

El Bloc:

RSS

Recuperació de la fiança en els arrendaments d'habitatge

23/03/2012
Sigueu molt cautelosos alhora de signar la resolució del contracte d'arrendament del vostre habitatge i entregar les claus.
 
Si voleu recuperar la totalitat de la fiança dipositada a l'inici, deixeu l'habitatge com el vau rebre o com vau pactar que el deixaríeu (el desgast propi de l'ús és inevitable) i feu-hi una última visita amb el propietari. Si tot està correcte, firmeu l'entrega de claus sempre i quan el propietari us retorni la fiança o es comprometi a fer-ho en un termini concret, deixant constància de la quantitat exacta que us ingressarà.
 
Si no us vol incloure la quantitat concreta, no entregueu les claus fins que hagueu tirat fotos de tot el pis. Encara millor si porteu aquestes fotos a la notaria del mateix municipi i li demaneu al notari que faci una visita al pis.
 
Arribat el moment, tindreu molta més força en un judici per reclamar la fiança.
Facebook Twitter Linkedin Google +

Gravació de converses

16/03/2012
Qui més qui menys s'ha preguntat alguna vegada si pot gravar les converses que mantingui amb una altra persona, sense que aquesta ho sàpiga. Doncs bé la resposta a aquesta pregunta és que sí, sempre i quan el que grava la conversa en sigui un dels intervinents.
I per què? Doncs perquè si bé és cert que la constitució reconeix com a dret fonamental el secret de les comunicacions, també és cert que no es garanteix el manteniment del secret dels pensaments que un ciutadà comunica a un altre. Això vol dir que si vull gravar una conversa que mantinc amb una altra persona puc fer-ho, però un cosa diferent seria gravar una conversa que mantenen unes persones, sense que elles ho sàpiguen i en la que jo no hi estic intervenint.
Ara bé, de que em serveix gravar una conversa? Doncs em serveix com a mitjà de prova per exemple, per si m'estan fent mobbing a l'empresa on treballo; o per si vull donar de baixa un servei i no faciliten la direcció on puc enviar la notificació de baixa; per si rebo amenaces o insults per part d'una altra persona, etc.
En definitiva, el que cal saber és que per gravar una conversa hi he d'intervenir directament, i que no puc gravar les converses dels demés.
Facebook Twitter Linkedin Google +

Tarificació indeguda de les operadores de telefonia

09/03/2012
Tots sabem el que costa aconseguir que les operadores de telefonia ens retornin els diners cobrats per conceptes no contractats, si ho fem trucant als telèfons d'atenció al client.
No recomanem en absolut canviar d'operadora i retornar els rebuts del banc de l'anterior. Això podria provocar que l'operadora ens inclogués en una llista de morosos, que dificultaria en un futur que les entitats financeres ens donessin crèdit i, a més a més, no podríem tornar a contractar amb l'operadora fins que liquidéssim el deute.
Podeu utilitzar els serveis municipals d'informació al consumidor, que us tramiten la reclamació de forma gratuïta i suspenen la inclusió del deute a les llistes de morosos.
Si res d'això funciona, aleshores no us queda cap més remei que acudir a la via judicial.
Facebook Twitter Linkedin Google +
Pàgines:
1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación