CAT ESP

El Bloc:

RSS

Tarificació indeguda de les operadores de telefonia

09/03/2012
Tots sabem el que costa aconseguir que les operadores de telefonia ens retornin els diners cobrats per conceptes no contractats, si ho fem trucant als telèfons d'atenció al client.
No recomanem en absolut canviar d'operadora i retornar els rebuts del banc de l'anterior. Això podria provocar que l'operadora ens inclogués en una llista de morosos, que dificultaria en un futur que les entitats financeres ens donessin crèdit i, a més a més, no podríem tornar a contractar amb l'operadora fins que liquidéssim el deute.
Podeu utilitzar els serveis municipals d'informació al consumidor, que us tramiten la reclamació de forma gratuïta i suspenen la inclusió del deute a les llistes de morosos.
Si res d'això funciona, aleshores no us queda cap més remei que acudir a la via judicial.
Facebook Twitter Linkedin Google +

Benvinguda

09/03/2012
A partir d'avui, cada divendres pel matí compartirem amb tothom qui ho desitgi un consell legal sobre aquells temes quotidians que sovint se'ns plantegen a la nostra vida, ja sigui alhora de relacionar-nos amb altres persones o en el tràfic comercial, en les relacions laborals, amb institucions, etc.
Seran consell breus, molt pràctics i actuals.
Si en algun moment voleu recuperar-ne algun que us va interessar, els trobareu tots al nostre bloc, endreçats per temes i per ordre cronològic.
Esperem que els nostres consells us puguin fer un bon servei i que, setmana a setmana, ampliïn el vostre diccionari jurídic virtual.
Facebook Twitter Linkedin Google +
Pàgines:
1 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación