CAT ESP

El Bloc: El consell de la setmana

RSS

Quines conseqüències et pot comportar exhibir en un esdeveniment esportiu una bandera expressament prohibida?

20/05/2016

Tenint en compte, per exemple, la prohibició d’exhibir banderes estelades que ha fixat la Delegació del Govern a Madrid per al partit de futbol de la final de la Copa del Rei del pròxim 22 de maig, i tenint en compte també el que estableix la Llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport, si et localitzen exhibint una bandera expressament prohibida durant el transcurs d’un esdeveniment esportiu, et poden sancionar amb una multa que pot anar des dels 3.000,01 € fins als 60.000,00 €. A més a més també et poden imposar una sanció de treballs socials en l’àmbit esportiu i/o la prohibició d’entrada a recintes esportius de sis mesos a dos anys.

Des del Bufet Molina Bosch entenem que en el cas de la prohibició de la bandera estelada establerta per la Delegació del Govern a Madrid no s’ajusta a dret, en tant que és un atac al dret fonamental a la llibertat d’expressió i la bandera estelada no és una bandera inclosa en el llistat de banderes expressament prohibides.

Considerem important que coneguis les sancions que et poden imposar si decideixes desobeir la prohibició establerta. En cas que ho facis i siguis identificat pel personal de seguretat et recomanem que mantinguis la calma i que no parlis més del compte mentre et prenen les dades personals, ja que qualsevol acte que pugui ser considerat com a bel·ligerant o qualsevol comentari fora de lloc et pot comportar una sanció més greu o, inclús, la detenció.
Quines conseqüències et pot comportar exhibir en un esdeveniment esportiu una bandera expressament prohibida? Facebook Twitter Linkedin Google +

Puc evitar que em facin fora del meu habitatge en una execució hipotecària?

13/05/2016
Sí, però només de forma temporal i fins el 15 de maig de 2017. Ara bé, cal que tinguis en compte que no et podràs acollir a aquesta opció si et fan fora perquè no has pagat el lloguer, o perquè has avalat algú, si ets un ocupa, etc.

Per poder-t’hi acollir cal que acreditis en primer lloc que la teva unitat familiar es troba en un dels supòsits d’especial vulnerabilitat:
  • Ets família nombrosa
  • Tens un menor de tres anys al teu càrrec
  • Ets una família monoparental amb fills a càrrec
  • Tu o algú de la teva família es troba en una situació de discapacitat de com a mínim el 33%
  • Ets el deutor de la hipoteca, estàs a l’atur i has esgotat totes les prestacions d’atur
  • Ets una víctima de violència de gènere
  • Ets el deutor de la hipoteca i tens més de seixanta anys
Si et trobes en un d’aquests supòsits ja només caldrà que demostris que en els quatre anys anteriors la teva unitat familiar ha vist alterada la seva capacitat econòmica, de manera que el conjunt dels ingressos no supera el límit de tres vegades l’IPREM anual i que la quota de la hipoteca és superior al 50% dels ingressos nets de la família.

Des del Bufet Molina Bosch et podem ajudar no només a comprovar si pots demanar la suspensió del llançament, sinó a demanar-la correctament.
Puc evitar que em facin fora del meu habitatge en una execució hipotecària? Facebook Twitter Linkedin Google +

Vull vendre un immoble a través d’una immobiliària

06/05/2016

Si has pensat de vendre un immoble a través d’un intermediari, per exemple, una agència immobiliària, assegura’t prèviament de quin document signes quan contractes els seus serveis.

Comprova si el pacte d’intermediació serà en exclusiva o no. Si és en exclusiva, no et permetrà posar-lo a la venda a través d’un altre intermediari, ni possiblement vendre’l pel teu compte en plataformes d’internet o pel boca a boca. Tenir un immoble a la venta en exclusiva té els seus avantatges i els seus inconvenients. Per tant, valora totes les opcions i procura que el contracte d’intermediació reflecteixi correctament allò que busques.

Això ho has de tenir ben clar, perquè molts d’aquests contractes impliquen que autoritzes a l’intermediari a signar documents de reserva o inclús d’arres, que et vincularan amb el comprador interessat.

Finalment, deixa ben clar quins són els honoraris de l’intermediari per la seva gestió, tan si és un percentatge com un fix o la diferència entre el preu que tu demanes i el que aconsegueixi l’intermediari. En tots els casos, demana la factura dels seus honoraris en el mateix moment que formalitzeu la compravenda, ja que et servirà per justificar despeses desgravables a efectes dels impostos que hauràs de pagar per aquesta operació.

Si no ho tens clar, abans de signar res, contacta amb el Bufet Molina Bosch i t’assessorarem. Si ens ho portes un cop firmat, costa molt més arreglar les coses!

Vull vendre un immoble a través d’una immobiliària Facebook Twitter Linkedin Google +
Pàgines:
1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 84

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación