CAT ESP

Recolliu les cartes encara que sospiteu que no us agradarà el contingut

25/07/2014

Què passa si rebutgeu una carta que ve de l'Agència Tributària, de Trànsit, de qualsevol altre organisme públic o d'algun remitent que coneixeu i a qui li deveu alguna cosa? Què passa si no hi sou a casa quan el carter us porta la carta, us deixa un avís per anar-la a recollir a Correus i no hi aneu en el termini que us hi indiquen? En tots els casos el resultat és el mateix. Passa que la carta està correctament notificada i, per tant, el procés de reclamació continua endavant però sense que vosaltres sabeu en quin punt es troba. Per tant, pel fet de no recollir la carta o rebutjar-la, no esteu evitant el mal que us ha de venir, sinó que en tot cas l'esteu posposant i segurament empitjorant, ja que cada dia que passa es generen més interessos, costes, recàrrecs, etc.

Quina és la recomanació que fem des del Bufet Molina Bosch a tots els nostres clients? Que agafin totes les cartes, per més por que els faci. Si no podeu pagar, què tant li fa recollir la carta que no recollir-la? Almenys sabreu si us estan reclamant el que pertoca o hi ha conceptes que es poden descomptar.

A nosaltres, com a advocats, ens dificulta molt la feina que no recolliu les cartes, ja que se'ns passen els terminis de resposta, d'oposició, i no podem al·legar desconeixement del client o error de tramitació en el procediment per manca de notificació a l'afectat. No feu cas d'aquesta llegenda urbana de que val més no recollir les cartes quan teniu problemes. Els problemes no desapareixen perquè mireu cap a un altre costat.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación