CAT ESP

Testament per protegir els fills

18/11/2016
Potser t’has plantejat en alguna ocasió què passaria si tu faltessis i els teus fills encara fossin menors d’edat o no fossin prou madurs per gestionar allò que tu els hagis de deixar.

Una solució ben senzilla és que signis un testament amb una sèrie de precaucions que deixin ben protegits els teus fills. Per exemple, pots establir qui vols que sigui nomenat tutor dels teus fills mentre siguin menors d’edat (una germana, un amic, etc.), o inclús nomenar un administrador dels béns que deixis en herència perquè ajudi els teus fills a gestionar-los de la millor manera, un cop ja siguin majors d’edat i fins que no arribin a assolir una edat que tu consideris adequada.

Si la teva herència és considerable, o inclou algun immoble o negoci que s’ha de liquidar o vendre, també et pots plantejar instituir la figura d’un marmessor, que és qui s’ocuparà de fer tots els tràmits per liquidar tots o alguns dels béns que integren la teva herència per deixar-ho a disposició dels teus fills.

És obvi que has de pensar en persones de la teva màxima confiança per desenvolupar aquests càrrecs, però també has de tenir en compte que pots establir condicions que limitin la seva actuació per tal d’evitar que perjudiquin als teus fills.

Si vols preveure una situació d’aquest tipus, des del Bufet Molina Bosch t’ajudarem a pensar la manera que s’adeqüi millor als teus desitjos.
Testament per protegir els fills
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación