CAT ESP

T’has trobat un cotxe aparcat al teu gual i no pots entrar al teu pàrquing?

25/11/2016

Passa cada dia al matí i a la tarda. Vius al davant o al costat d’una escola i a l’hora d’entrada i de sortida de las criatures el pares estacionen en doble fila, o deixen el cotxe a sobre de la vorera mentre entren a l’escola a buscar els nens; inclús el deixen en el gual d’entrada a l’aparcament de casa teva. Quan arribes a casa et trobes que no pots entrar al teu garatge perquè hi ha un cotxe que t’ho impedeix.

Si avises fent sonar la botzina del teu cotxe i el propietari apareix immediatament, no passa res. Ara bé, si per més que la facis sonar, no apareix el conductor, cal que avisis a la grua municipal. Però compte! Si en el temps que passa des que has avisat a la grua i mentre no arriba, apareix el conductor del vehicle i vol marxar del lloc, no el privis de fer-ho posant-te, per exemple, davant del seu cotxe o situant el teu vehicle de forma que no pugui marxar, tot esperant que arribi la grua. Estaries cometent un delicte lleu de coaccions, castigat amb una pena de multa d’un a tres mesos.

Si et trobes en aquesta situació, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que deixis marxar el vehicle però que prenguis fotos per deixar-ne constància i, quan arribi la grua, expliquis què ha passat. Si això passa vàries vegades, val més presentar una queixa a l’ajuntament perquè col·loqui algun agent per regular la circulació dels vehicles que paren a recollir el nens i aleshores el tindràs a prop perquè pugui posar una multa a un vehicle si li ho demanes.

T’has trobat un cotxe aparcat al teu gual i no pots entrar al teu pàrquing?
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación