CAT ESP

El meu veí no em deixa viure tranquil

10/03/2017

Hi ha moltes maneres a través de les quals un veí pot pertorbar la tranquil·litat que vols gaudir a casa teva. Pot ser que un veí tingui una fuita d’aigua en una canonada, que aquesta es filtri cap a casa teva i et provoqui humitats o despreniments; pot ser que una fàbrica propera expulsi fums, vapors o olors fortament desagradables que van a parar al teu menjador; pot ser que un local d’oci produeixi sorolls exagerats o il·luminacions molestes durant la nit, etc.

No estàs obligat a suportar tota aquesta mena de pertorbacions o només fins a un cert límit. Si et trobes en una d’aquestes situacions, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que deixis constància del dany que t’estan produint. Això en alguns casos no és tan senzill (el cas dels vapors, olors, ones electromagnètiques) i convindrà que recorris a tècnics experts. En segon lloc, cal que ho comuniquis per burofax a la persona que ho provoca i que li demanis que deixi de fer-ho o que posi els mitjans per minimitzar-ho.

Finalment, si res d’això funciona o consideres que tens dret a cobrar una indemnització, caldrà que posis una demanda judicial per obligar-lo a corregir el seu comportament i que et compensi els danys que has patit. Però ull! No triguis més del necessari a posar-te en marxa perquè el termini de prescripció, si no l’interromps, és de tres anys.

El meu veí no em deixa viure tranquil
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación