CAT ESP

Els subministraments en els habitatges de lloguer

28/12/2012
És important que quan abandoneu un habitatge o local llogat us preocupeu de deixar ben arreglats els assumptes amb les companyies de subministraments. En moltes ocasions l'arrendatari que marxa pacta amb el que entra que aquest ja farà el canvi de nom, i així el segon s'estalvia les despeses de contractació. Aquesta és una solució que no recomanem si no es té molta confiança amb el nou arrendatari. Per què? Perquè massa sovint algú s'ha trobat amb què anys després d'abandonar un pis de lloguer, li embarguen els comptes bancaris per un deute d'aigua, llum o gas, perquè el nou ocupant del pis, o inclús un tercer que hagi arribat més tard, no hagi pagat els consums.
 
Com que el contracte de subministrament encara va a nom vostre perquè no s'ha canviat, per desídia o per malícia, i el procediment judicial s'ha dut a terme sense la vostra assistència perquè no us han localitzat al pis arrendat, ja que ja no hi viviu, només en teniu notícia quan ja és massa tard, és a dir, quan us embarguen els comptes corrents. I penseu que aquests deutes poden arribar a ser per quantitats molt considerables, depenent del temps que l'ocupant de l'habitatge faci que no paga. Sobretot en el cas del gas.
 
L'única opció que us quedarà serà pagar el deute i buscar a l'ocupant del pis per reclamar-li el deute que heu hagut de pagar per ell. En molts casos, però, serà molt difícil trobar-lo o bé no tindrà diners per pagar-vos. Per això li han hagut de reclamar les companyies de subministraments.
 
Per evitar tots aquests mal de caps, assegureu-vos que el nou ocupant ha fet els canvis de nom dels subministraments en un temps prudencial o que no hi ha deutes pendents (podeu consultar-ho trucant a les companyies i donant el vostre DNI) i, si no ho veieu clar, doneu-los de baixa immediatament.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación