CAT ESP

Què cal tenir en compte si patiu un accident dins d’un establiment comercial?

10/07/2015

Si per desgràcia patiu un accident dins d’un comerç, ja sigui en una botiga, un restaurant o uns grans magatzems, el qual us provoca lesions físiques, i aquest accident és directament imputable a l’establiment, és a dir que no l’heu tingut, per exemple, per culpa d’una falta d’atenció vostra, cal que recolliu totes les proves que demostrin com, quan i on heu tingut l’accident.

Una bona manera de fer-ho és demanar a totes les persones que han presenciat l’accident que us deixin el seu nom i el seu telèfon, per tal que puguin testificar a favor vostre si heu de demandar a l’establiment.

També és molt útil prendre fotografies ràpidament del lloc on heu sofert l’accident, de manera que s’hi puguin veure clarament totes les circumstàncies que hagin pogut influir en el succés. Actualment, amb els telèfons que incorporen opció de fotografiar, tot això és molt més fàcil.

Per últim, també és molt important anar al metge el més aviat possible i guardar tots els informes mèdics que us entreguin. Amb això demostrareu l’existència de lesions que permetran reclamar una indemnització per danys físics.

Un cop fet tot això, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que us reuniu amb l’advocat per tal que aquest pugui iniciar el més aviat possible la reclamació de la indemnització contra l’establiment.

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación