CAT ESP

Què puc fer si m’embarguen el vehicle per un deute de l’anterior propietari?

23/05/2014

Us pot passar que compreu un vehicle de segona mà a un concessionari o a un particular i després us assabenteu que està embargat per algun deute del venedor.

Per evitar això, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que abans de comprar un vehicle de segona mà, demaneu sempre una nota simple del vehicle al Registre de Béns Mobles. Per fer-ho necessitareu aportar la matrícula del vehicle.

Si en aquesta nota apareixen embargaments, us recomanem que no compreu el vehicle o que no ho feu fins que el venedor regularitzi la situació. En canvi, si no n’apareixen podeu estar tranquils i comprar amb tota seguretat.

També us podria passar que la Seguretat Social o l’Agència Tributària embargués el vehicle després que l’hagueu comprat, per un deute de l’anterior propietari. Això passa perquè aquests organismes sovint desconfien d’aquells que venen els seus béns quan tenen deutes, i els hi embarguen igualment encara que estiguin correctament inscrits a favor d’una altra persona.

Aquesta situació es pot solucionar, però cal que un advocat us assessori correctament per fer-ho de forma ràpida i eficaç. Guardeu tots els documents referents a la compra del vehicle, les assegurances, les factures de reparació així com qualsevol altre document que pugui justificar que el cotxe és vostre.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación