CAT ESP

Pressupost online

Omple el qüestionari
1
2
3
* els camps marcats amb un asterisc els has d'omplir necessàriament
Si mentre omples el qüestionari et sorgeix algun dubte, truca’ns al telèfon 936741754, de dilluns a divendres de 09,30 a 14h i de 16 a 19h.


Dades de l'interessat

(aquestes dades són les mateixes que apareixeran a la factura dels nostres honoraris)

Nom *:
Cognoms *:
Nacionalitat *:
DNI, NIE o Passaport *:
Correu electrònic *:
Telèfon *:

Explica’ns què vols fer

ATENCIÓ! Explica’ns el més detalladament possible què és el que vols fer perquè puguem precisar al màxim el pressupost.Introduiu els números i lletres de la imatge :


CAPTCHA ImageInstruccions i condicions particulars del servei:

1) Un cop rebem la informació sobre el què vols fer, t'enviarem al teu correu electrònic un pressupost no vinculant en el termini màxim de 72 hores. Si ho consideres pertinent, podràs enviar-nos un correu per demanar aclariments, afegir, suprimir o modificar aspectes del pressupost.

2) Encara que ens demanis un pressupost on line, això no et vincula a res i no suposa que estiguis contractant automàticament els nostres serveis. Això només passarà si posteriorment signes un contracte de prestació de serveis amb nosaltres.

3) En cas que estiguis d’acord amb el nostre pressupost i vulguis contractar els nostres serveis, ens pots enviar un correu electrònic o bé pots trucar al 936741754 fent-nos-ho saber. Quan rebem la teva confirmació et farem arribar el nostre contracte de prestació de serveis perquè el signis i ens l’enviïs. Quan l’haguem rebut, ens posarem a treballar en el teu assumpte immediatament.

4) El pressupost tindrà una validesa de tres mesos comptats a partir de que te l’haguem enviat.

5) Al Bufet Molina Bosch ens reservem el dret a demanar-te més informació en cas que la necessitem per tal d’elaborar el pressupost. Tens tot el dret a no facilitar-nos més informació, però aleshores el Bufet Molina Bosch quedarem alliberats d’enviar-te el pressupost i no ens podràs exigir cap mena de responsabilitat per aquest motiu.

Clicant aquesta casella declaro que accepto expressament tant les condicions generals d'ús d'aquesta web, com les instruccions i condicions particulars d'aquest servei així com la política de protecció de dades.

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación