Twitter Facebook Twitter
T.93 674 17 54
info@molinabosch.cat

Els teus advocats a Sant Cugat

El BUFET MOLINA BOSCH som un despatx d’advocats que va fundar en Pere Molina Bosch l’any 1988 a Sant Cugat del Vallès. La llarga trajectòria del nostre advocat més experimentat i la joventut dels que ens hi hem incorporat darrerament ens permet conjugar valors tan útils a la nostra feina com són l’eficàcia, la prudència, la renovació d’idees i la solidesa.

Aquests elements es compatibilitzen amb els cinc principis bàsics que inspiren qualsevol de les nostres actuacions:
  • professionalitat
  • treball en equip
  • celeritat en l'execució
  • seguiment atent de la tramitació al jutjat
  • comunicació constant amb el client

El nostre objectiu és arribar a una solució el més avantatjosa possible per a tu, a poder ser, fora dels tribunals; però si no hi ha més remei, no dubtem a iniciar els tràmits jurisdiccionals més escaients per tal d’assolir la solució del conflicte.

Tots els nostres escrits són elaborats al nostre despatx. Cuidem al màxim el redactat i el contingut per tal que els nostres documents reflecteixin exactament allò que necessites regular o reclamar i evitin al màxim interpretacions no desitjades.

Pots contractar els nostres serveis de forma presencial o bé online. Si tries la segona opció, t’oferirem preus molt més ajustats perquè ens facilitaràs totes les dades online, ens enviaràs els documents per correu, eliminem les visites i reunions innecessàries i, en general, estalviem en despeses supèrflues. Això no treu que treballem seguint els criteris de qualitat habituals al nostre despatx i proporcionant-te un tracte humà i de proximitat a través de la xarxa.
Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación