CAT ESP
El Bufet Molina Bosch som un despatx d’advocats fundat l’any 1988 a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). La llarga trajectòria del nostre advocat més experimentat i la joventut dels que ens hi hem incorporat darrerament ens permet conjugar valors tan útils a la nostra feina com són l’eficàcia, la prudència, la renovació d’idees, la solidesa i les noves tecnologies.

Aquests elements es compatibilitzen amb els cinc principis bàsics que inspiren qualsevol de les nostres actuacions:
· professionalitat
· treball en equip
· celeritat en l'execució
· seguiment atent de la tramitació al jutjat
· comunicació constant amb el client

El nostre objectiu és arribar a una solució el més avantatjosa possible per a tu, a poder ser, fora dels tribunals; però si no hi ha més remei, no dubtem a iniciar els tràmits jurisdiccionals més escaients per tal d’assolir la solució del conflicte.

Tots els nostres escrits són elaborats al nostre despatx. Cuidem al màxim el redactat i el contingut per tal que els nostres documents reflecteixin exactament allò que necessites regular o reclamar i evitin al màxim interpretacions no desitjades.

Pots contractar els nostres serveis de forma presencial o bé online. Si tries la segona opció, t’oferirem preus molt més ajustats perquè ens facilitaràs totes les dades online, ens enviaràs els documents per correu, eliminem les visites i reunions innecessàries i, en general, estalviem en despeses supèrflues. Això no treu que treballem seguint els criteris de qualitat habituals al nostre despatx i proporcionant-te un tracte humà i de proximitat a través de la xarxa.

Els socis del despatx

Pere Molina Bosch
Pere Molina Bosch

Sóc el soci fundador d’aquest despatx. Em vaig llicenciar en dret a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1988. Estic col·legiat des del 1988 a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa. He estat professor de dret a l’IES del Vallès des de l’any 1989 al 1993.
He estat diputat tercer de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa des de l’any 2006 fins el 2014. Actualment en sóc el Secretari.
Roger Molina i Conte
Roger Molina i Conte

Em vaig llicenciar en dret a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2005. Des que em vaig col·legiar l’any 2006 he fet cursos d’especialització en dret laboral, dret de l’empresa i dret de família.
Actualment formo part de la Comissió de Dret Laboral de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa.
Marcel Molina i Conte
Marcel Molina i Conte

Em vaig llicenciar en dret a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2006. L’any 2007 vaig obtenir el diploma de l’Escola de Pràctica Professional de l’Advocacia del Col·legi d’Advocats de Sabadell. Des que em vaig col·legiar l’any 2008 he fet cursos d’especialització en violència domèstica, dret penitenciari, jurisdicció de menors, estrangeria i dret d’Internet. Actualment soc membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) amb número de soci 322.

SCAF
El nostre equip el complementen professionals experts en estrangeria, assessoria fiscal,
gestoria administrativa i agència immobiliària perquè podem donar-te un servei complet.

Tot el que necessitis ho trobaràs al Bufet Molina Bosch.

Truca’ns i informa’t sense cap tipus de compromís

Les nostres especialitats

Dret de família

Dret de família

No hi ha pitjor solució a una crisi matrimonial que un divorci mal plantejat. Per això al Bufet Molina Bosch considerem que és molt important que estiguis assessorat des de l’inici per un bon advocat de família, sobretot quan hi ha nens petits. Nosaltres t’ajudarem a prendre la millor decisió sobre aspectes tant importants com són la pròpia separació o el divorci, la guarda i custodia dels teus fills, la pensió d’aliments o l’ús del domicili familiar, entre d’altres.
Dret de successions

Dret de successions

És molt important planificar amb cura la teva herència. Redactar un bon testament t’assegurarà que el teu patrimoni es repartirà com tu havies pensat entre aquells qui més t’estimes i evitarà conflictes judicials entre els teus hereus.

També es important que en cas que et toqui acceptar una herència estiguis ben informat per prendre la millor decisió i evitar ensurts.

Nosaltres t’ajudarem a prendre la millor decisió sobre aspectes tant importants com són l’acceptació d’una herència o la planificació de la teva successió.
Dret immobiliari

Dret immobiliari

Tant si has de vendre un immoble per primera vegada com si ets un professional intermediari, és important que t’asseguris que tot sortirà bé ja que els perjudicis poden ser molt elevats. Confia en els nostres experts, que t’ajudaran a prendre la millor decisió.
Dret penal

Dret penal

Si estàs involucrat en qualsevol assumpte penal, ja sigui perquè t’investiguen o bé perquè has presentat una denuncia o tens la intenció de fer-ho, necessites un bon advocat. El procés judicial penal té ben poc a veure amb el que ensenyen a les pel·lícules o a les sèries. Confia en nosaltres; sabem quins són els millors passos que has de donar en cada moment.
Dret laboral

Dret laboral

La feina és un dels aspectes més importants de la nostra vida ja que d’ella en depèn el sosteniment econòmic de la persona i la família. I no només per això, sinó perquè la major part del dia la passem a la feina, treballant. Per tant, és important que si et trobes davant d’una situació de conflicte ja sigui perquè et volen acomiadar, perquè has patit assetjament o bé perquè has perdut un dret que tenies, el millor que pots fer és parlar amb un advocat. I nosaltres estem aquí per escoltar-te.
Estrangeria

Estrangeria

Et podem ajudar tant si has de tramitar la teva nacionalitat, com si has d’obtenir una targeta de residència comunitària o extracomunitària.

Una decisió mal presa o un mal assessorament pot llençar per terra la feina feta durant molt de temps.

No ho dubtis, consulta’ns
CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación