CAT ESP

El jutge (“The judge” de David Dobkin, 2014)

02/10/2015
Amb l'arribada de la tardor, des del Bufet Molina Bosch us recomanem una bona pel•lícula per veure mentre sentim la pluja per la finestra.

El film explica la història del típic advocat d'èxit de la gran ciutat, cínic i excèntric, que torna a la petita població en la qual va créixer per assistir al funeral de la seva mare.

Durant l'estada al seu poble natal, el seu pare, un venerable jutge local, amb qui mantenia una tensa relació des de fa anys, és acusat d'un crim. Es disposarà llavors a defensar al seu pare, tot i anys d'allunyament i distància emocional.

Aquesta pel•lícula no és només un film de temàtica judicial, que ho és, i els nord-americans saben tractar aquests temes perfectament, perquè tenen una enorme tradició; és també i fins i tot principalment, un film dramàtic. Un drama que no té res de nou, però que es presenta amb una força i una intensitat sorprenents, gràcies al duel interpretatiu entre Robert Downey Jr. i el veterà Robert Duvall, un exemple d'oratòria per a un film comercial. Així doncs, no espereu un film ple d'intriga, però sí un ple d'emocions, també en el moment del veredicte final.
Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación