CAT ESP

Erin Brockovich (2000)

25/03/2019
Avui us proposem una pel·lícula basada en fets reals. Erin Brockovich (Julia Roberts) tracta sobre la vida d’una mare divorciada amb molts problemes per trobar feina, que un dia pateix un accident de trànsit. Després de perdre injustament el judici sobre l’accident comença a treballar pel seu advocat Ed Masry (Albert Finney). Allà descobreix a partir de l’expedient d’un client, una trama que revela l’existència d’aigües contaminades en una petita comunitat local, provocades per una empresa de gas i electricitat que utilitza la tècnica del fracking.

Aquest film protagonitzat per Julia Roberts i Albert Finney que va veure la llum l’any 2000, a més a més d’obtenir molt bones crítiques i una important recaptació va ser guanyadora d’un Premi Oscar, d’un Globus d’Or i d’un Bafta, tots a la millor actriu.

El que m’atrau d’aquesta pel·lícula és com enfoca especialment el tracte entre l’advocada i els clients, molt més humà del que estem acostumats a veure, i amb els advocats contraris d’una poderosa companyia. Una escena que he posat en pràctica en més d’una ocasió és aquella en la que la protagonista rep al seu despatx la visita sorpresa dels advocats contraris. Senzillament memorable!

Una tria excel·lent per una tarda de diumenge; de ben segur!



 

 

Facebook Twitter Linkedin Google +

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación