CAT ESP
Repudiar l'herència per no pagar no surt gratis
19/05/2017

Des del Bufet Molina Bosch aconseguim que condemnin un progenitor a pagar els deutes per pensions d’aliments amb càrrec a l’herència que havia repudiat en perjudici de creditor ...
Estimació íntegra contra la Subdelegació del Govern
15/11/2016

El Bufet Molina Bosch ha aconseguit l’estimació íntegra d’un recurs contenciós administratiu contra la decisió de la Subdelegació del Govern d’expulsar un ciutadà marroquí, el qual estava en tràmits d’obtenir l’asil i ja tenia concedida l’anomenada carta roja, que ...

05/05/2016

Tal i com recullen diversos mitjans de comunicació, en Marcel Molina ha aconseguit que el Jutjat Penal núm. 2 de Saragossa absolgui als acusats de fals testimoni del cas Àlex Molina.
El Ministeri Fiscal demanava per a cada un d'ells una pena de sis mesos de presó i ...
02/06/2015

En Marcel Molina participa com a advocat expert al debat de l'Illa de Robinson d'El Punt Avui Televisió, presentat per Eduard Berraondo, per parlar de la xiulada a l'himne espanyol a l'inici del partit del Copa del Rei al Camp Nou.

...
19/11/2014

En Marcel Molina explica als Matins de TV3, amb Helena Garcia Melero, el cas "Àlex Molina". L'Àlex va ser detingut per exhibir una bandera estelada al pavelló Príncipe Felipe durant el partit de bàsquet entre el CAI Zaragoza i el Fiatc Juventut.

...
CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación