CAT ESP

El Bloc: Dret civil

RSS

Puc reclamar que em tornin els diners que vaig invertir en la compra d’accions de Bankia?

05/02/2016

Si vas comprar accions de Bankia per la seva sortida a borsa l’any 2011, has de saber que pots reclamar que et tornin tots els diners que vas invertir, ja que el fulletó informatiu que va emetre l’entitat financera no contenia les dades correctes.

Es a dir, les persones que van decidir adquirir accions de l’entitat ho van fer pensant que la situació econòmica del banc era la que la mateixa financera deia, quan en realitat aquesta situació econòmica res tenia a veure amb la realitat. Per tant, si els compradors de les accions haguessin conegut aquesta situació real de ben segur que no les haurien comprat.

Si ets un afectat per la compra d’aquestes accions és important que reclamis al més aviat possible, atès que hi ha algunes accions que estan sotmeses a caducitat i, per tant, el termini per reclamar es podria acabar en breu.

Per això, des del Bufet Molina Bosch et recomanem que ens consultis quan abans millor sobre com recuperar tots els diners que vas invertir en la compra d’aquestes accions.

Facebook Twitter Linkedin Google +

Què cal tenir en compte si patiu un accident dins d’un establiment comercial?

10/07/2015

Si per desgràcia patiu un accident dins d’un comerç, ja sigui en una botiga, un restaurant o uns grans magatzems, el qual us provoca lesions físiques, i aquest accident és directament imputable a l’establiment, és a dir que no l’heu tingut, per exemple, per culpa d’una falta d’atenció vostra, cal que recolliu totes les proves que demostrin com, quan i on heu tingut l’accident.

Una bona manera de fer-ho és demanar a totes les persones que han presenciat l’accident que us deixin el seu nom i el seu telèfon, per tal que puguin testificar a favor vostre si heu de demandar a l’establiment.

També és molt útil prendre fotografies ràpidament del lloc on heu sofert l’accident, de manera que s’hi puguin veure clarament totes les circumstàncies que hagin pogut influir en el succés. Actualment, amb els telèfons que incorporen opció de fotografiar, tot això és molt més fàcil.

Per últim, també és molt important anar al metge el més aviat possible i guardar tots els informes mèdics que us entreguin. Amb això demostrareu l’existència de lesions que permetran reclamar una indemnització per danys físics.

Un cop fet tot això, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que us reuniu amb l’advocat per tal que aquest pugui iniciar el més aviat possible la reclamació de la indemnització contra l’establiment.

Facebook Twitter Linkedin Google +

Les arres si no et concedeixen la hipoteca per comprar un immoble

03/07/2015

Si no sabeu exactament quines opcions reals teniu d’obtenir un préstec hipotecari per adquirir un immoble, però no esteu disposats a que us el prenguin mentre l’entitat financera avalua la vostra petició, teniu una solució ben senzilla. Es tracta de signar un contracte d’arres amb el venedor, pel qual entregueu una quantitat a compte del preu final, però que inclogui una clàusula en la que preveieu que si l’entitat financera no us concedeix el préstec, podreu recuperar les arres.

Sembla molt obvi, però no ho és. La majoria de contractes d’arres els redacten els venedors o els seus intermediaris. Per tant, no acostumen a tenir interès en afegir clàusules d’aquest tipus. Ara bé, com a parts contractants podeu exigir tantes modificacions com creieu oportunes al contracte d’arres.

Si sou els compradors, des del Bufet Molina Bosch us recomanem que, si no teniu clar que us concedeixin la hipoteca, no firmeu les arres si el venedor no està disposat a introduir una clàusula d’aquest tipus. I si sou els venedors i us demanen aquesta clàusula, us recomanem que indiqueu que el comprador haurà d’acreditar amb un document del banc que li han denegat la sol·licitud d’hipoteca, o inclús que hagi de fer la sol·licitud a dues o tres entitats bancàries, com a mínim.

Facebook Twitter Linkedin Google +
Pàgines:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 22

També pots llegir

Els Blocs

CONTACTA AMB NOSALTRES SENSE COMPROMÍS 93 674 17 54 o info @ molinabosch.cat
Av. Rius i Taulet 5-9, 2n 2a - 08172 Sant Cugat del Vallès

Bufet Molina Bosch
Marcas de aceptación